maanantai 31. lokakuuta 2011

Tahko,here i come!

Joudutte vielä hetken odottamaan armotonta kuvapläsäystä Espanjasta, sillä odottelen isin ja siskojenkin kuvia! Sitten katsotaan pystyykö blogger käsittelemään niin suurta kuvamäärää vai suuttuuko mulle.

Mulla on silti postauksennarvoista kerrottavaa! Sillä me saatiin poikaystävän kanssa kämppä Tahkolta, mikä meinaa sitä, että me lähdetään sinne töihin joulukuusta pääsiäisen loppuun ja muutton on jo ensikuussa (ja parin tunnin päästä vaihtuu se kuu!!) eli aika jännää, sillä tämä neitonen lentää ekaa kertaa pesästään kauas emostaan ja aloittaa vieläpä kunnon työn, mikä ei oo mitään satunnaisia, lyhyitä päiviä oleva.

Jännittää, jännittää ja jännittää, mutta innostus laittaa mut jo haluamaan tulevaisuuteen. Tosin vielä ehtii nauttia kavereista sekä reenaamisesta (jos nyt tää flunssa lähtis) ja vielä on niin paljon asioita hoidettavana! Mm. Tuet seis, koulujuttuja, verotoimistossa käynti, kavereiden näkemistä ja tottakai pitää suostutella, että äiti lähtee mun kanssa Ikeaan!:) Astiat ,aterimet ja pannu jo on ja poikaystävällä on vuoat, kattilat sun muut, mutta haluan jotain söpöjä sisustusjuttuja ja ainakin yhden maton ja koristetyynyjä jaja.. !

Eniten ehkä himottaa aika äitin kanssa ja se, miten se voi auttaa mua askeleen elämässä eteenpäin :) (Äiti myös lupasi auttaa muutossa, kiitos <3)

Mutta eipä mulla muuta ilmoitettavaa oikeastaan ole ja jotta jotenkin jaksaisitte odottaa postaustani laitetaan nyt muutama kuva kehiin ;)

Nii mikä turisti :--D Kuva Alhabrasta:)

Alhabra

"Koti"piha

Mukavaa alkuviikkoa kaikille :)

2 kommenttia:

  1. Onnea kämpästä, itteäkin vähän jänskättää (jo nyt) tuleva muutto, tosin lähden suo 3 vuotta nuorempana ja yksin, mutta kuitenkin. :D
    Ja ootan noita kuvia innolla! (:

    VastaaPoista
  2. Marie: Kiitos :) Ja hui, kyl muaki jännittäis yksin muuttaa, ihan sama minkä ikäsenä jos kyse ois ekasta muutosta:D

    VastaaPoista

nakkaa kommentti iha rohkeesti vaan!