sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Helsinkireissu tiivistettynä!

Mun piti saada väkerrettyä tää postaus jo junalla matkalla Kuopioon, sillä siinä olisi ollut pelkkää aikaa 5 tuntia, mutta yllättäen VR:llä oli ongelmia ja intercityn tilalla oli pikajuna, missä siis ei tosiaan ollut pistoketta laturille.. niinpä nukuin koko matkan, että jaksan nyt valvoa sitten koko yön.. fiksua. :) VR on myös kallistanut hintoja taasen ja palvelu vain huononee, milloin se kilpaileva yritys tulee? Anyway, mennäänpä vähän positiivisempiin asioihin!

Maanantai-iltana lähdin klo 22 töiden jälkeen työkaverini Nooran kyydissä Kuopioon ja tungin myös sitten Nooralle yöksi. Olempas ihana työtoveri :D Ollaan oltu vasta melko vähän samoja vuoroja, mutta tullaan jo huippuhyvin toimeen, mahtavuutta!:) Harmi kun ei jaksettu (minä en jaksanut) valvoa pitempään, ois ollut kiva rupatella ja hullutella! Aamusta onneksi oli hetki aikaa, koska juna lähti vasta yhden aikaan kohti Helsinkiä. :) On muuten hassua, että pendolino on nykyään vain tosi vähän kalliimpi, kun ennen siitä sai pulittaa lisämaksua jopa 5e.. okei nyt lopetan VRpuheet!!

Junamatkalla törmäsin tosi mukavaan poikaan, jonka kanssa sitten juteltiin niitä näitä. Sen sain tietää, että hän lukee tradenomiski ja on kilpatanssija, sekä työkseen pelinhoitaja ja olikin menossa Helsinkiin katsastamaan sitä... Casinoa?
Mitään facebookkeja ei vaihdettu, sillä oltiin vaan junajutustelu-tyyppisiä ihmisiä, että junassa jutellaan and that's it. Ihanaa, että suomestakin löytyy vielä noin avoimia ihmisiä, en siis ole ainoa ;)

Helsinkiin saapuessani, mun piti mennä syömään Stokkan parasta salaattia, niinkun oon kuullut kehuttavan, mutta ei, Helsingin keskustan Stokka on 5(vai 6?)-kerroksinen ja kaikissa kerroksissa on kahvio.. Niimpä luovutin ja menin shoppaamaan. Shoppausvaatteista enempi juttua huomenna, kun oon saanut kuvattua ne. :)

Ekat 3 yötä punkkasin siskolla ja shoppailin ja lepäsin, eli, rentouduin niinkuin lomalla kuuluukin ;) Ja tottakai näin myös Vilua, mistä kerroinkin jo! Sitten päästään perjantaihin, milloin suuntasin Marulle sen synttäribailuihin!

Lähdössä Marulle siskolta!
Sain taas mennä eri bussilla, jota inhoan. Uusi ympäristö (ei, en tunne viikkiä tai oulunkylää) ja siellä sitten tuijotat sitä taulua, missä näkyy pysäkit, kun mikäkin kotka ja odotat sydän tykyttäen, että ehdin painaa nappia, kun oikea pysäkki tulee.. Kyllä, oon kamala matkastressaaja! Pääsin kuitenkin kunnialla perille ja sielläpä Maru jo odottelikin kaverinsa Suvin kanssa! Pian mukaan kuvioihin sattui Elmeri, joka kaahasi ja parkkeerasi todella tyylikkäästi tienviereen laina-autollansa!
Kamat vietiin sisälle ja eiku kauppaa, jonka jälkeen odottelemaan muita vieraita!

Miten mun tukka on noin punanen?

Bileet keski n. 12, jolloin synttärisankari söpösti sammui ja pyydettiin vieraita poistumaan. Itsehän soitin sitten 3 aikaan yöllä naapuriin poliisit, kun pitivät niin kovaa meteliä ja koputti meidän oveen, hyi! Sitten poliisit tuli, mutten päässyt poliisit-ohjelmaan, damn! :--D

Seuraavanapäivänä räpsittiin kuvia (Elmeristä) ja hengailtiin keskustassa, sekä kitattiin Kiinalaista :)

Bussia venailemassa!

Elmeri piti mulle myös "mallikoulun", koska herran mielestä en osaa poseerata, RIGHT! Mulla on kyllä matkaa malliksi vielä aika rutkasti..

Suomen seuraava huippumalli?;)
1: 
M: Näinkö?
E: EI! Käsi pitää kunnolla pitää lanteella!!
2:
Elmeri on asetellut mut kunnon malliasentoon ja keksittiin mun esittely malli-kisoihin: "Hei olen 19-vuotias Roosa M. Jyväskylästä, mutta työskentelen tällähetkellä Tahkolla!" Parhaimmat ideat syntyy pikku darrassa, eikö?.. naat
3:
Ja näin mallikoulu loppui, eli eipähän siitä mitään tullut ja pokka petti.

Siinäpä tiivistettynä mun reissu! Oli kyllä jo ihan kiva palata kotiin ja huomenna saa vielä nauttia lomasta! Nyt hyvät yöt kaikille!

4 kommenttia:

  1. Miks kukaan ei haluu kommentoida meijän kuvii? :------C

    VastaaPoista
  2. "On muuten hassua, että pendolino on nykyään vain tosi vähän halvempi.. " Mokkiiiis mitä vittua. :--D Pendothan on ollu aiemmin niitä kalleimpia..... :--D

    VastaaPoista
  3. Ano: OHO :D Haha hyvä et sanoit, piti laittaa kalliimpi...

    VastaaPoista

nakkaa kommentti iha rohkeesti vaan!