tiistai 3. huhtikuuta 2012

Voihan ärsytys

Tää päivä ei oo alkanu yhtään hyvin. Ensinnäkin näin yöllä jo unta, että Iitu meinataan antaa pois. Oon ennenkin nähnyt sellasia unia ja ne on niin karseita! 

Tästä kaverista ois maailman kamalinta luopua!

Mulla piti tosiaan ollu myös kolmen päivän vapaa, alkaen tänään, mutta tänään ja huomenna on töitä. Noh pidetään sitten yksi vapaa. Sen jälkeen onkin pe-ma töitä ja sitten ohi on. Eli vaikka hampaita kiristellen loppuun ja sillä sipuli. Ja note to self: niistä työvuoroista on ihan ok kieltäytyä, jota tämä neiti ei vain osaa.

Mutta kyllä osaa ärsyttää. Tänään piti tehdä hyvää ruokaa kahdestaan miehen kanssa, eli kunnon laatuaikaa niin menee se töissä ja mies kun meni vielä tänään 12 töihin ja ite heräsin vähän ennen sitä niin eipä sitä paljoa kerinny nähä! Tää oli vielä kaverin työvuoro niin pakkohan sitä oli jelpata. Onkohan itsekästä ärsyyntyä..?

Nyt tää känkkäränkkä varmaankin iskee meikit naamaan ja vois mennä jo ajoissa työpaikalle juomaan kahvia. Oon kyllä ilonen, että ei tee mieli mitään herkkuja, vaikka lakko on ohi ja mieli tulinen. Mässätä jotain ruokaa kyllä tekisi mieli.. hah!

Nyt hyvät päivänjatkot kaikille, toivottavsti teillä muilla on parempi päivä! :)

4 kommenttia:

  1. Kiva, että ehdit vastavierailulle! Ovat nuo koiruudet kyllä niin rakkaita kavereita <3 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä mitään!:) Ja on kyllä, niitä elämän rakkauksia, omia vauvoja! <3

      Poista
  2. Onko tuo minkä rotunen? On niin hirvittävän sulonen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Iitu on sekarotuinen. :) Sen äiti on Bichon havanese ja isä Venäjän toy terrieri. :)

      Poista

nakkaa kommentti iha rohkeesti vaan!