perjantai 17. helmikuuta 2012

Panokset kovenee

Tänään mulle törkättiin yhteensä 8h lisää kolmeen työpäivään ja tää on vain alkua. Tosin oon toivonut enempi työvuoroja, joten en valita. :) Mutta se meinaa sitä, että jos työvuorot lisääntyy, niin oikeesti ei jää energiaa blogille. Se on töitä, salkkareita ja nukkumista. Samalla tosin koitan saada itselleni PTn sitten kun Jyväskylään palaan ja työpaikkaa jaja.. huh! Onneksi stressi näkyy vain siinä, että yöllä heräilee ja on vähän painajaisia, mutta nuori kroppa kestää kyllä ;)

Nyt mä vielä kuuntelen ihanan coverin Robinin laulamana! Frondside Ollie ei sytytä ei niin yhtään, mutta tää cover on ihana ja näyttää oikeesti millanen ääni pojalla on. :) Mitä te tykkäätte tästä coverista? Entä Frondside Olliesta? Meillä alkaa muuten robin-kampanja Hesellä, haha!

Muuten, jos teillä ompi jotakin hyviä välipala/eväs-vinkkejä, niin ne on tosi tervetulleita :) Ruokataukoon ei hirmusti aikaa ole pakolla sesongilla, eli semmosta jota vetäisisi nassuun n. 5min sisällä. :) Pussikeitoilla ei huvittaisi elää kolmea viikkoa :D (niin ja mehukeitolla!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

nakkaa kommentti iha rohkeesti vaan!