tiistai 28. helmikuuta 2012

Unelmakamera: kiikarissa!

Näin tänään Nikonin uutuuden telkkarissa. Kyseessä on siis Nikon 1- järjestelmäkamera, jossa on todella pieni runko, kuin pokkarissa, mutta objektiivin saa vaihdettua. Ja arvatkaa mitä? Sitä saa pinkkinä! Oh god, oon aivan älytön fani mitä tulee pinkkiin kodin- ja elektroniikkaa!

Kattokaa nyt sitä! <3 Jään odottelemaan siitä jotain nasevaa tarjousta.. ehkäpä mä sen itelleni ostan.. sitten joskus.. *haaveilua* Tällähetkellä kamera maksaa yli 500e, joka kyllä kirpasee ja kovaa!

6 kommenttia:

  1. Uusi säästökohde bongattu. :D Meikäläinenkin tarvitsee uutta kameraa viimeistään ensi syksyksi koulun takia, tuommoinen voisi olla aika hyvä. Olen kuitenkin etsinyt kameraa, jota ei tarvitse raahata mukana, mutta silti saa todella hyvälaatuisia kuvia. Hinta on kyllä aika kova tälläiselle tyhjätaskulle, mutta jos tekisi vähän (paljon) lisää töitä, niin en usko että hankinta jäisi harmittamaan... (:
    Silti kyllä varmaan kannattaa odottaa hetki, että hinnat laskisivat edes pikkaisen alemmas. :D

    VastaaPoista
  2. Marie: haha, en näköjään oo ainut, joka ihastui kyseiseen kapineeseen. ;) Mä en koulunpuolesta tarvitse, mut kameran pitäis olla mullakin sellanen mitä roudailla mukana, mutta myös laadukas. Kiva väri on aina plussaa. ;) Huomasin myös, kun asiaa hieman tutkin niin kyseinen kamera on tullut kai syyskuussa, eli jospa se pian laskisi jo hintoja, sillä se on niitä laskenut jo melkosen roimasti!

    VastaaPoista
  3. Näin kanssa tän mainoksen ja voi että mä ihastuin tohon jo pelkän värin vuoksi... :D Tahdon! Jännä kyllä aatella että toi on järkkäri, kun on niin mielettömän pieni!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nappo: Äläpä! niin perfect väri, ah, en kestä :D ja jep, tosin noillehan on joku oma nimitys kun on ns pokkarin runko, mutta objektiivin voi vaihtaa. Valehtelisinkohan jos väittäisin, et kyseessä oli joku kompaktikamera?:)

      Poista
  4. Itsekkin hoksasin mainoksen tästä kamerasta telkussa ja kiinnostus heräsi!! :))

    ♥ http://anni-homepage.blogspot.com/

    VastaaPoista

nakkaa kommentti iha rohkeesti vaan!