tiistai 9. elokuuta 2011

Arki alkoi maanantaina

Ja sen huomasi eilisestä väsymyksestä! Heräsin eilen kuuden aikaan aamuyöstä ja sen jälkeen vain torkuin ja menin jo yhdeksään kouluun, koska en tiennyt että olen yopohjaisella luokalla ja koulu alkaa vasta 10. No ei siinä mitään! Onneksi oli Essi mukana ja käytiin sitten kahvilla ja moikkaamassa Pa-Ka opettajia :) Ne lupas jopa ottaa meidät takaisin jos oltais haluttu!;)
Palasimme kumminkin kauppaoppilaitoksen puolelle ja pian alkoikin nimenjuuto.
Meidän luokalla oli vaatimattomat 55 henkilöä eilen :D Onneksi tänään selvisi että määrä on laskenut 49 :) Tosin, sekin on paljon, mutta onneksi suurin osa näyttää ihmisistä tosi mukavilta ja mielenkiintoisilta ihmisiltä!
Toivon niin että löydän paljon kavereita tän 2v aikana, niinkuin Pa-Ka koulustakin löytyi, jopa ystävystyin parin kanssa. :)

Tässä sitten hieman eilistä asua ja mun uutta tiikeripaitaa, mihin oon ihan rakastunut! Valitettavasti kuvat on ihan ylivalottunutta kakkelia, pahoittelen :( Parempaa kuvaa tikrupaidasta näätte varmasti myöhemmin!


                                                   tiikeripaita, carlings, 19.90e
                                                   farkkutakki, JC, 15e
                                                   farkut, jim&jill, 15e
                                                   alla oleva toppi, JC, 5e (siskon!)
                                                   puman kengät, italian outlet village, 40e

Tänäänkin tosiaan väsymys paistoi salilla. Kituutin itteäni 30 min ja totesin että eihän tästä tule mitään ja lähdin pois. Se vain on niin, että minähän annan kroppani levätä jos se sitä lepoa oikein huutaa terveisin: lievässä ylikunnossa ollut.

Nyt aion kuunnella hyvää musaa, lauleskella ja lukea KG lehteäni :) Mua myös himottais hirveesti mennä vuoden onnistuja 2012-kisaan mukaan, jossa on siis tavoitteena terveellinen elämä ja painonnpudotus... arh.. uskallankohan? Tästä kropasta ois kumminkin jees saada se 8kg pois :)

Hyvät illanjatkot kaikille!

Ainiin! Ostin tänään myös kouluvihkon pitkästä aikaa! Olin ihan täpinööissä tiimarissa, haha.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

nakkaa kommentti iha rohkeesti vaan!