keskiviikko 31. elokuuta 2011

Kahden päivän saikku.

Niimpä siinä sitten kävi, että annoin itselleni armahduksen ja menin tänään hakemaan sairaslomaa ja heti se kirjoitettiinkin kahdeksi päiväksi. Onhan tätä flunssaa kestänyt jo laskelmieni mukaan 1-1.5 viikkoa ja kokoaika pahenemassa :/ Myös työt kiellettiin.

Noh, tästä aion kyllä nauttia ja passittaa miehen ostamaan mulle karkkia ite makoillessani sängyllä.. ja sit vois kattoa jonkun leffan! (Tai LA inkkiä...)

Nyt sitten jos on postausideoita nii laittakee tulemaan, on nääs aikaa rustailla!

4 kommenttia:

  1. mulla kans on iha hirvee flunssa ja mein luokal on ollu ny täs parin viikon aikana varmaa kaikki ollu jotenki ees kipeenä ! mut yritän vaa tervehtyy vitamiineil ja särkylääkkeil, perjantaina meinaan lutakkossa jukka poika ja raappana ni siel ei ois kivaa olla tukossa ja istuu vaa penkeil ko kaikki muut jammailee :( ! mut koita säki parantuu ♥

    VastaaPoista
  2. -d: Nojoo,tää flunssa-aalto on ihan kamala kyllä!:I Ja mäki just vetäsin vähä tabletin kautta protskuu,hivenaineita ja vitamiineja jote toiv auttais ja nestettä nautiskelen paljon! Toivottavasti molemmat parannutaan pikaseen!:)

    VastaaPoista
  3. Voi. :( Koitappas parantua pian. <3 On täälläkin joku ihmeen flunssa-aalto päällä. Koulusta ollu pois hirmuisesti porukkaa ja muutoinkin kaikki valittaa jotain, kurkkukipua tai nuhaa. Itelläkin oli viikonloppuna aivan järkyttävä olo, mutta meni sitten onneksi pois. (:

    VastaaPoista
  4. Marie: Jeps, kovasti koitetaan! Nojoo, tuntuu että koko suomi on tän ravostuttavan aallon vallassa. :( ja hyvä että sulla meni ohi nopeesti!:)

    VastaaPoista

nakkaa kommentti iha rohkeesti vaan!