perjantai 5. elokuuta 2011

Kirpparihinku

Mulla on ihan tajuton hinku kirpparille! Jotain mulle uutta ja halpaa, ah <3
Pakko varmaan kinuta äidiltä jos lähettäs käymää :) Syystakki pitäis ainaki löytää!
Myös Jyväskylän Mick'sin avajaiset on tänään torikeskuksessa! Kaikkia avajaistarjouksia + arvontaa! Se on aivan pakko mennä katsomaan, sillä saattaa löytyä vaikka joitain merkkivaatteita (esim. diesel) halvalla ;)

Maanantaina tosiaan alkaa koulu ja heräilin tänään jo puoli 9, ihan sen takia että saa rytmistä kiinni. Eilenkin menin nukkumaan jo vähän yli kymmenen ja sain unta kunnolla puolenyönaikaan...niimpäniin.
Vihaan sitä kun menee nukkumaan eikä väsytä, tulee aina ihan tyhmiä ajatuksia mieleen :( Mutta eiköhän seuraava yö mene paremmin jos ei tänään päikkäreitä ota, sillä nyt jo väsyttää ;D

Tänään ohjelmassa on myös työkkärissä käynti ja kaupassa käynti sekä pari treeniä, ellei kirppari kutsu, jolloin jää illaksi vaan sali:)

Jokatapauksessa on tulossa aika tapahtumarikaspäivä (ainakin toivon niin!)

Nyt vaan kaikille hyvää huomenta ja mukavaa päivää, palaillaan :)

4 kommenttia:

  1. Heti ekana näin kuvasi ja meinasin melkein pyörtyä: voihan mössö kun sä oot KAUNIS! <33 Erityisen onnistunut kuva ja just sellanen luonnollisen näkönen eikä just sellanen ärsyttävän "otettu" kuva. :D Itekki tykkään kirppareista aivan älyttömästi ja niissa tulee aikaakin vietettyä, varsinkin kun budjetti on vähän tälläinen köyhän opiskelijan budjetti. :DD Ja kaiken lisäksi jännitys pysyy, koska et koskaan tiedä mitä löytyy. ;)

    VastaaPoista
  2. Marie: Voi kiitos paljon :O<3 Ja joo noi on noita "naamakuvia" joita ottaa tylsyyteen :D Ja jeeps kirpparit on aivan superia kyllä :) Tänään en kyllä päässyt käymään :(

    VastaaPoista
  3. Harmi. 8( Sinne vain sitten joku toinen päivä. ;)

    VastaaPoista

nakkaa kommentti iha rohkeesti vaan!